GAZDA Polgári Társulás

Občianske Združenie GAZDAA GAZDA Polgári Társulás célja tagjainak teljes körű érdekképviselete, mindenekelőtt a családi gazdaságok, vállalkozások fejlődésének támogatása, a szakmai ismeretek bővítése, felhasználása és az EU-tagságból eredő lehetőségek megismertetése, kihasználása.

tovább...

A GAZDA Polgári Társulás célja tagjainak teljes körű érdekképviselete, mindenekelőtt a családi gazdaságok, vállalkozások fejlődésének támogatása, a szakmai ismeretek bővítése, felhasználása és az EU-tagságból eredő lehetőségek megismertetése, kihasználása.

A GAZDA Polgári Társulás különös figyelmet fordít a környezet- és természetvédelemre, a termőföldek, a vizek védelmére és az emberi környezet megóvására.

A GAZDA Polgári Társulás kitűzött céljainak elérése érdekében szakmai szemináriumokat, konferenciákat, szervez, képviseli a tagok érdekeit más jogi személyek előtt, állást foglal, javaslatokat tesz és véleményt nyilvánít a mezőgazdaságot, a vidékfejlesztést, a régiófejlesztést, a vállalkozást és a közgazdaságot érintő kérdésekben.

  1. Támogatja a más, hasonló jellegű hazai és külföldi szervezetekkel történő kapcsolatfelvételt, együttműködést és tapasztalatcserét.
  2. Támogatja a természeti adottságoknak legmegfelelőbb, gazdasági szempontból előnyös növényi kultúrák elterjedését,haszonállatok tartását, a tájjellegű minőségi, piacképes termékek, élelmiszerek előállítását.
  3. Támogatja egy szakmai információs és kommunikációs központ létrehozását, a mezőgazdaság és vidékfejlesztés információs és tanácsadási szolgáltatásának javítása és fejlesztése érdekében.
  4. A polgári társulás célkitűzéseivel összhangban támogatja az egész életen át tartó szakmai képzést, különböző programok, projektek, tanácsadás, előadások és oktatási tevékenységek keretein belül.
  5. Munkaértekezletek, képzések, tréningek, konferenciák, szakmai műhelyek és programok szervezése, a polgári társulás tevékenységi körével kapcsolatos projektek megvalósítása, a polgári társulást bemutató, publikációs és propagációs tevékenység.
  6. Szakmai kiadványok elkészítése és kiadása, prospektusok, kézikönyvek és információs anyagok terjesztése az egyének, a szakemberek és a nyilvánosság számára.

A GAZDA Polgári Társulás tagjainak rendszeres találkozókat, tapasztalatcserét és szakirodalmat, szakfolyóiratokat biztosít.

Támogatóink

megvalosult a magyar kormany tamogatasaval bga alap

miniszterelnokseg nemzetpolitikai allamtitkarsag

 agrarminiszterium

 

Hasznos linkek